Alla inlägg den 25 september 2011

Av Persdotter - 25 september 2011 07:02

En ruggig och kall morgon, eller det var de när jag tog Tyzon på morgon rundan ungefär vid 6. Skönt att komma ut lite, bara han och jag faktiskt. Man har ju faktiskt saknat att kunna skutta omkring och busa med honom. Tur man har Nin som har busat åt en när man inte har kunnat eller orkat, men nu är man påväg tillbaka igen  Så skönt så. Jag har tänkt på en sak med förlossningen och tiden efter, visst de känns att föda barn (är ju inte smärtfritt precis) men om jag får välja så tycker jag nog att tiden efter var värst! Kunde knappt gå på toa, knappt sitta, knappt gå, knappt ligga, så fort jag rörde mig så hade jag fruktansvärt ont. Men lätt att jag kan göra om det igen!  


Tvättstugan och städa idag, jippie! Visst städade igår men i och med att vi har Tyzon så dammsuger jag helst varje dag och torkar golven varannan. Men de spelar egentligen ingen roll hur mkt jag dammsuger m.m hundhåren finns ju överallt. Dammsuger till och med våra sängar (även Stellas) för att slippa hundhåren. Jag längtar dock INTE till Tyzon ska bli av med vinterpälsen!! Man kanske borde ha skaffat en naken hund ist?! Usch, nej! Ska man ha hund så ska de vara en riktig hund, ingen liten lurvig råtta!

Om vädret tillåter så blir det utflyckt till Wämöparken med familjen idag, grilla korv m.m Ska bli kul att träffa Styvsyster och hennes barn igen, var ju ett tag sedan, sen kommer ju självklart Stellas moster m. familj och Morfar med sambo  Mys!! Ska försöka ta lite fina foton när jag är där ute, får hoppas på fint väder!


Nu blir det att fylla på kaffemuggen och ta en cigg! Sen blir det mys med världen finaste dotter 


Puss & Kram / Persdotter

Ovido - Quiz & Flashcards