Direktlänk till inlägg 26 februari 2012

Rätt eller Fel?!

Av Persdotter - 26 februari 2012 09:14

Usch, jag har blivit ganska dålig på att uppdatera bloggen måste jag säga. Lilltrollet tar de mesta av tiden, när hon sover försöker jag städa eller vila och när hon är vaken är det fullrulle hela tiden. Hon har börjat springa omkring ordentligt i sin gå-stol nu. Mammas älskling börjar bli stor nu!

Vi är förövrigt hunvakter åt åt Tyzon, otroligt mysigt att ha honom hemma igen men jag förstår nu varför jag inte kunde ha honom. Hela tiden planera promenaderna efter Lilltrollet. Sista promenaden på kvällen ska planeras så att hon somnar för kvällen m.m Och nu när hon är sjuk så är det ännu värre, som tur väl så har hon ingen feber men är genomförkyld och gnällig. Tror även att de kan vara tänder på väg.

Inatt hade vi den värsta natten någonsin, ingenting dög åt fröken. Inte att ligga i mammas säng, inte hennes egna säng, inte att lilla i famnen men så fort jag tog henne och hon fick ligga raklång på bröstet och sen vara uppe och gå så somnade hon ganska snabbt. Blir att höja huvudänden på spjälsängen idag så hon förhoppningsvis kan sova lite bättre.


Men iaf på tal om detta med Rätt och Fel, som vanligt så har detta med en viss person att göra. Och som jag ahr sagt innan, vet du med dig själv att du kommer ta illa upp så LÄS INTE! Jag har som sagt min blogg för att skriva av mig alla tankar och funderingar jag har. Vi kallar personen för X (visserligen vet nog de flesta av mina vänner vem personen ifråga är men skit samma)

Är det rätt att hellre åka till en ny flickvän än att ta sina sista pengar och träffa sin dotter? Är det rätt att komma och säga att ens dotter är ens allt och sedan inte hälsa på henne. Vi har bott här sen den 1 januari och Lilltrollet har fått träffa sin pappa EN GÅNG! Kan man verkligen säga att ens dotter är ens allt om man hellre åker iväg och k**ll*r en brud än att lägga pengarna på sin dotter?! Är det någon som förstår detta så får de mer än gärna förklara för mig för jag fattar de då inte!

Hur har man mage att säga att Lilltrollet är hans allt när han prioriterar HELT FEL! Sen kommer bortförklaringarna om att de är billigare att åka till bruden än till sin dotter, HALLÅ?!!! Att du ens säger en sådan sak!!!

Är skit glad för hans skull om detta med hans nya tjej kommer att hålla, MEN hon kommer ALDRIG att komma inärheten av Lilltrollet! Denna bruden, vi kallar henne H. När jag och X var förlovade, bodde ihop och väntade Lilltrollet har denna lilla lilla ***** mage att för det första sitta och flörta med honom, sedan skriva både de ena och de andra. EHM, bara en fråga, när ngn är förlovad, bor ihop och väntar barn borde man inte låta killen vara isf?! Jag blev till och med varnad av H:s syster att hålla hårt i X för att hon går på allt som rör sig och nog hade hon rätt alltid! "Hon är inte så som hennes syster har beskrivit henne", hmm okej så de var därför hon va på x redan när jag väntade Lilltrollet. Hade det varit ngn som INTE hade varit på honom när vi var tillsammans hade jag glatt mig otroligt att han träffat en ny, MEN jag kan inte! Jag ogillar H ngt så fruktansvärt!

Och så kommer X och säger: "Ja men jag blev ju inte sur på dig för att du blev tillsammans med M". Inte riktigt samma sak, jag och M flörtade inte med varandra när vi var upptagna!! Visst, jag var riktigt förbannad på M och skällde ut honom efter noter både för hur han behandlade sitt ex och sedan för hur han behandlade X. Efter att jag hade skällt ut M satte vi oss ner och pratade som VÄNNER, att vi sedan fick känslor för varandra och att jag sedan lärde känna den riktiga M som jag inte hade sett innan, inget jag kan hjälpa! Men iaf, JA jag hatade M för vad hade gjorde mot sitt ex och mot X, men efter att jag skällt ut honom fick han chansen att berätta sin version och även be om ursäkt.

Men skit samma, det är inte de saken handlar om. Känner att jag drog ifrån ämnet lite. Den stora frågan är:


Är det rätt att lägga sina sista pengar på att åka till en ny flickvän än att träffa sin dotter?! Har man mage att säga att man gör ALLT för sin dotter när man enbart har träffat dottern en gång sedan man flyttade?!

Vad hade DU prioriterat?!

 
 
Ingen bild

Fru chiti

26 februari 2012 15:32

Hahahahaha H?? den e bra gumman=)

Persdotter

26 februari 2012 18:05

Haha, ja visst är den :D Jag kan bara jag vill ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persdotter - 20 oktober 2012 09:10


  Då var det gjort, ett sista farväl att Lilltrollets pappa. Igår var urnsättningen, otroligt fint! Faster L bar honom från kyrkan och fram till hans plats underklockringning, Faster L, Prästen, jag och Lilltrollet gick först. Väl framme vid pla...

Av Persdotter - 27 september 2012 12:51


Då sitter vi i bilen påväg hem igen, har haft de toppen dessa dagar. Hela familjen behövde komma ifrån Karlskrona ett tag efter allt som har hänt nu den senaste tiden. Får väl erkänna att de gör ont i hjärtat att lämna Hjo, men åker snart upp igen ä...

Av Persdotter - 5 september 2012 20:52

Har flera gånger försökt sätta mig och blogga men har verkligen inte kunnat, orden tar slut. Jag börjar om och skriver en massa, läser igenom och raderar. Men nu känner jag att jag måste skriva av mig innan jag spricker. Såg att mitt sista blogginl...

Av Persdotter - 26 april 2012 19:04

Igår hände det som inte fick hända, som jag har sagt aldrig mer kommer hända igen! Paniken! Vi skulle bara ut och handla, jag känner hur jag börjar kallsvettas, må illa, få svårt att andas och vill helt enkelt bara därifrån. Jag vet inte varför den k...

Av Persdotter - 25 april 2012 08:19

God morgon alla glada! Vet inte direkt om detta vädret är så glatt egentligen, grått och disigt. Var är min varma vår?! Vill ha värme nu! Har varit uppe med Lilltrollet en timme redan, hon ville inte somna om trotts att mamma helst ville att hon ...

Ovido - Quiz & Flashcards