Alla inlägg den 16 februari 2011

Av Persdotter - 16 februari 2011 11:53

Jobb, jobb pch mera jobb! Så skönt att ha ngt att göra igen, de är bara nästa vecka med sen är man "ledig" igen om de då inte dyker upp ngt. Körskolan idag med efter jobbet, först blir de att äta med Snutt och sedan bort för plugg. Hoppas på att man kan vara lite piggare än vad man brukar vara när man har slutat.

Ska bli skönt att äntligen komma igång med de nu, eller komma igång kanske jag inte kan kalla de. Men ska iaf ha första teorin, bättre än ingen alls. Ska beställa körtid med hade jag tänkt, hihi!

Helgen var förresten underbar! Mc Dreamys syster vär här nere med lilla Wilde, så de blev en massa mys och prat hela helgen. Tråkigt bara att de skulle gå så snabbt, hade velat att dom skulle vara här längre. Trivs så otroligt bra i mc Dreamys systers sällskap  

Går allt enligt planerna så kommer vi åka upp till Hjo efter allt som händer i mars, längtar redan och håller tummarna! Vill inget hellre än att komma härifrån igen! Det finns inga människor som ni i Hjo!  


Nu blir det att fortsätta jobba lite!


Puss & Kram/ Persdotter


ps. Är så j*vla trött på dig så de är äckligt! Fråga mig inte om allt är lugnt när de inte är DU som kan släppa de! Tycker du kan ta och fokusera på dina egna fel och brister ist för att lägga så mycket energi på att se alla andras! Ska bara säga de att du är LÅÅÅNGT ifrån PERFEKT!!!! d.s

Ovido - Quiz & Flashcards